Huisregels

* Ik werk alleen volgens afspraak en betaling is zowel contant als via betaalverzoek van de bank (nog geen pin aanwezig).

 * Ik ben niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de nagelstudio is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

 * Hygiëne staat hoog in het vaandel.  Na elke behandeling wordt alles grondig gedesinfecteerd en heeft ieder zijn eigen vijl!

 * Nagels worden niet gelakt bij schimmels/ bacteriële infecties. (kalknagels)

 * Afspraak afzeggen? Geen probleem echter wel minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak. Wanneer er later wordt afgezegd wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht. Wordt er niet afgemeld dan zal de volledige behandelingskosten in rekening worden gebracht.

 * Op tijd komen is erg belangrijk. Wanneer u meer dan 15 minuten te laat bent en er na u nog een afspraak gepland staat, kunt u niet meer behandeld worden en dient u een nieuwe afspraak te maken.

* Het afzeggen van afspraken kan via WhatsApp, mail of een persoonlijk bericht via Facebook

* Wanneer er een nagel los zit door bijv. heel hard stoten, plak deze dan zelf niet, maar bel gelijk voor een afspraak. Onder het loszittende deel zit vocht door van alles wat u die dag heeft gedaan (douchen, afwassen, etc.). Wanneer u zelf de nagel plakt blijft het vocht zitten en kan het dus geen kant meer op. Hierdoor kan een een schimmel ontstaan, en bent u verder van huis.

* Max. 5 weken tussen elke behandeling anders wordt u behandeling als nieuwe set berekend.

 * Roken en eten is niet toegestaan

 * Het is niet toegestaan om zonder overleg derden/kinderen mee te nemen gedurende de behandeling

 * Parkeren kan in de straat.

 GARANTIE:

 

Ik geef op iedere behandeling 1 week garantie.

Bij de volgende punten vervalt deze garantie:

   - bij geen gebruik nagelriemolie
   - Uw nagels zijn behandeld door derden
   - Verkeerd gebruik door uzelf

   - geen melding van gebruik medicijnen


 Reparaties en de daarbij behorende kosten worden in overleg
 met u uitgevoerd