Ik zal me even kort voorstellen.

 

 

 

Hallo mijn naam is Ulla leenderts, ik heb sinds 2009 een nagelstudio aan huis.

In 2008 heb ik een allround opleiding tot nagelstyliste gedaan en om mijn passie verder uit te breiden en op de hoogte te blijven van  de nieuwste technieken blijf ik regelmatig trainingen volgen. 

 

De salon bevindt zich in huis op de eerste etage maar is ook toegankelijk voor mensen die niet zo goed te been zijn dit omdat er ook een traplift aanwezig is.

 

Hygiëne in de salon vind ik zeer belangrijk daarom zijn er o.a. de volgende maatregelen getroffen, ik werk altijd met handschoenen aan, voor iedere klant heb ik een nieuwe vijlen set en er is een stofafzuiging aanwezig materialen worden altijd gedesinfecteerd voor gebruik.

 

Ik vind het ook erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij mij in de thuissalon, ik zal u altijd een kop koffie of thee aanbieden en u meenemen in de stappen die ik doe, ik wil graag kwaliteit leveren en werk daarom ook niet gehaast.

Aan het einde van de behandeling hoort natuurlijk ook de handverzorging erbij met nagelriemolie en een lekker ruikende handcrème!

 

Wilt u ook gezien worden met mooie verzorgde handen? neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden of boek online uw afspraak!